top of page

Adatkezelési ismertető

A CserepesEviPhotography.hu oldal tiszteletben tartja a személyes adatokra vonatkozó szabályokat és jogokat. Az oldal tárol személyes adatokat, az oldal használatához sem regisztráció sem pedig személyes adat megadása nem szükséges, így azt harmadik félnek sem adjuk tovább.
Hírlevél, levél vagy telefonos úton történő marketingtevékenységet nem folytatunk. Az oldallal való kapcsolatfelvétel minden esetben önkéntes.
Az oldalon szereplő képek minden esetben hozzájárulással kerülnek fel az oldalra, a rajtuk szereplő személyek tudtával és beleegyezésével!

Amennyiben valamely képek megosztása az Ön beleegyezésén alapul, Ön jogosult a beleegyezését bármikor visszavonni, az erre irányuló kérelmét a kapcsolati űrlap kitöltésével és elküldésével jelezheti számunkra.

Kapcsolatfelvétel esetén a kapcsolati űrlap kitöltésével az üzenet írója elfogadja, hogy e-mailcíme (egy válaszlevél küldésére alkalmas cím) a címzett részére továbbításra kerül, levél írása önkéntes alapon történik, nem szükséges hozzá semmiféle előzetes regisztráció sem. Sem a levél tartalma sem pedig a küldő e-mailcíme nem lesz adattároló rendszer része, azt az esetleges válaszlevél írásán kívül semmilyen tevékenységre (reklám, hírlevél stb.) nem használjuk fel. Válaszlevél írása után az e-mailcímet és a levelet is töröljük. További kapcsolatfelvétel esetén az adatkezelés tekintetében az írásos szerződés a mérvadó, illetve az abban foglalt adatkezelési szabályzat, az abban nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv a mérvadó.

Közösségi médiára mutató hivatkozásokat is megjelenítettünk a weboldalon (Facebook és Instagram), amelyekre kattintva információt oszthat meg adatlapján, illetve ott is kommunikálhat a Cserepes Évi Photography weboldallal. Az ilyen hivatkozások Ön általi használata Önre vonatkozó információk gyűjtését vagy megosztását eredményezheti (Fb statisztikák, böngészési szokások stb.). Javasoljuk, hogy olvassa el a használt közösségimédia-webhely (Facebook és Instagram) adatvédelmi szabályzatát és tekintse meg az adatvédelmi beállításait, és legyen tisztában azzal, hogy ezek a webhelyek milyen információt gyűjtenek, használnak fel és osztanak meg, és módosítsa ezeket a beállításokat, ahogyan azt Ön megfelelőnek látja.Javasoljuk, hogy minden használt webhely adatvédelmi nyilatkozatát olvassa el, mielőtt annak engedélyezi a személyes adatok összegyűjtését és felhasználását.

Adatvédelmi tájékoztatómat itt olvashatod:
bottom of page